Aplicatii ale uleiului de ricin

Ulei de ricin pe bază de plante a câştigat popularitate pentru aplicatiile sale diverse. De ulei se gaseste in sapunuri ai spuma pe piele, cernelurile utilizate pentru imprimare, precum şi articole din material plastic folosiţi în fiecare zi. Spre deosebire de alte uleiuri vegetale cu aplicatii limitate, aceasta joacă un rol notabil în medicina convenţională şi în lumea industrială, printre multe alte domenii.
Ulei de ricin, care este derivat din planta de fasole de ricin, este valoros datorită utilizărilor sale nenumărate. Pentru a vă da o idee, aici este un Lowdown de utilizări timpurii şi moderne.
Ulei de ricin Utilizează în timpul timpurie
Ulei de ricin a fost mult timp folosit-a lungul istoriei. Acesta a fost raportat folosite în scopuri medicinale, în Egiptul antic şi în Evul Mediu în Europa. A fost apoi considerat ca un medicament popular.
Edgar Cayce, care a scris Enciclopedia de vindecare, a declarat că uleiul de ricin susţinut de vindecare a intestinelor mici, în special ţesutului limfatic – aceasta a permis pentru cresterea tesutului si reparatii.
Utilizările moderne de ulei de ricin si Beneficii
În ultimele secole, cu toate acestea, ulei de ricin naturale (uneori, de asemenea, menţionată ca uleiul de pudră), a fost identificat pentru prima data la ca un laxativ si ca un lubrifiant. Mamele utilizate pentru a se hrăni cu copiii lor, ca o usurare pentru durerile de burta. Când se administrează oral, ulei de ricin a ajutat la reducerea durerii de constipaţie şi diaree uşoară. Pe de altă parte, acesta a fost folosit pentru a lubrifia roţi de vagoane şi căruţe. Acesta a fost, de asemenea, folosit ca un lubrifiant de aeronave în timpul Primului Război Mondial.
Mai târziu, în secolul 20, studii chimice au descoperit ulei de ricin multi-scop potenţial.Ulei de ricin şi a derivatelor sale sunt utilizate pe scară largă în:

Medicina – Ulei de ricin beneficiază lumea medicala. Acesta este de US FDA-aprobat pentru utilizare în tratarea bolilor de piele. Acesta este, de asemenea, o componentă de multe medicamente moderne.
Cosmetice – rujuri, şampoane şi alte produse cosmetice contin acest ulei.
Aplicaţii industriale – Ulei de ricin ajuta în procesul de fabricaţie a săpunuri, materiale plastice, răşini sintetice, fibre, vopsele, lacuri, lubrifianţi, vopsele, tratamente piele, unsori, fluide hidraulice, uleiuri de prelucrare, cauciuc, şi masticuri. Anumite substanţe chimice, cum ar fi acid sebacic şi acidul undecylenic au fost produse din ulei de ricin.
Produse alimentare – Aditivii alimentari şi aromele face uz de ingrediente ulei de ricin.
Naturopathy – practicieni Naturopathic susţin că uleiul de ricin ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Foloseste ulei de ricin de departe se întind şi în lat. El a explorat fiecare domeniu imaginabile şi-a găsit o nişă în fiecare. Şi cu cercetarea chimică de echilibru, care se face, pentru că, ulei de ricin va fi aplicat în continuare în mai multe elemente mai târziu.
Nu vrei să ştii mai multe despre utilizările şi beneficiile de ulei de ricin? Check out următorul articol -> Ce este ulei de ricin
Tags: Cel mai bun de utilizare ulei de ricin, ulei de Caster, ulei de ricin, ulei de ricin de utilizare, utilizările de top pentru petrol tare de, Utilizeaza de ulei de ricin, foloseşte de ulei de ricin, ulei de Utilizeaza | Categorie: Ulei de ricin Utilizeaza | 1 Comentariu »
Producţia mondială anuală de ulei de ricin
Ulei de ricin este unul dintre uleiurile cele mai în cerere şi versatil utilizate industrial şi farmaceutic.
În fiecare an, producţia mondială de ulei de ricin se ridică la un milion de tone metrice.Obţinut din seminţe de ricin, uleiul este folosit ca materie primă sau componentă vitală în diverse tipuri de produse.
Comercial, ulei de ricin are aplicaţii vaste în mai multe industrii, care includ bio-diesel, chimice şi domenii de producţie pentru a numi doar câteva. Datorită beneficiilor sale economice şi nenumărate utilizări, seminţe de ricin este în curs de produse în nu mai puţin de 30 de tari din …
Continuaţi lectură producţia mondială anuală de ulei de ricin
Tags: ulei de plante de ricin, Distributie de ulei de ricin, ulei de Producion, producţia mondială de ulei de ricin, producţia mondială de ulei de ricin | Categorie: ulei de ricin FAQ | 3 Comentarii »
De unde să cumpere ulei de ricin: locală şi online
O mulţime de cei care încep să recunoască beneficiile de ulei de ricin pentru a corpului sunt acum cer „, în cazul în care pentru a cumpăra ulei de ricin?”
Deoarece acest lucru nu este un ingredient de obicei pe lista de cumparaturi, la prima poate fi uimitor să ne gândim dacă ulei de ricin va fi afişat în alimente mari, sau în cazul în care se găsesc în magazinele locale de sanatate. Ulei de ricin este folosit pentru diferite scopuri, şi există mai multe magazine care le vând, în funcţie de modul în care este utilizat. Ulei de ricin poate fi util pentru par, …
Continuaţi lectură În cazul în care pentru a cumpara petrol de ricin: locală şi online
Tags: Ulei de ricin Vand, Unde să cumpăraţi ulei de ricin, Unde să cumpăraţi ulei de ricin pentru par, În cazul în care pentru a cumpara petrol la nivel local de ricin, Unde să cumpăraţi Ulei de ricin Online | Categorie: Ulei de ricin | 1 Comentariu »
Ulei de ricin Acnee Tratament: cum să îl utilizaţi
Ulei de ricin tratament acnee este ceva ce majoritatea oamenilor au început să ia în considerare din cauza cât de bine funcţionează şi faptul că acesta este mai ieftin decât cele mai multe tratamente acnee disponibile pe piaţă.
Ulei de ricin este bogat în acid gras numit acid ricinoleic, care este eficient in distrugerea microorganismelor, cum ar fi bacterii si ciuperci care cauzeaza infectii pe fata. În afară de eliminarea bacteriilor daunatoare, petrolul este, de asemenea, un emolient natural care poate capta în mod eficient de umiditate în interiorul pielii, reduce deshidratarea a epidermei şi menţine pielea …
Continuaţi lectură de ulei de ricin Acnee Tratament: cum să îl utilizaţi
Tags: Cosmetice ulei de ricin acnee, ulei de ricin de precauţie acnee, Ulei de ricin Acnee terapie, tratament cu ulei de ricin Acnee | Categorie: Ulei de ricin piele | 1 Comentariu »
Acasa Sanatate Ulei de ricin: O opinie
De sănătate acasă ulei de ricin este un produs care este presat la rece şi prelucrate la rece, oferind un ulei pur emolient.
Ulei de ricin pătrunde în mod natural straturile superficiale ale pielii, contribuind la a face pielea mai moale si supla. Uleiul este, de asemenea, o mare de a utiliza pentru pachete de ulei de ricin, care este pur şi simplu o bucata de bumbac sau de lână flanel inmuiata in ulei şi învelit în plastic. Acest pachet este încălzită şi se aplică pe anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul sau membrele pentru a promova circulaţia efectivă.
Unul din lucrurile bune …
Continuaţi lectură de sănătate Pagina de ulei de ricin: O opinie
Tags: de sănătate Pagina de ricin Ulei de ricin ulei, Sanatate Pagina de marfuri Ulei de ricin opinie, sănătate Ulei de ricin Prima opinie, opinie produs din ulei de ricin Acasa Sanatate | Categorie: ulei de ricin de marfuri opinie | Lasă un comentariu »
Sunny Insula de ulei de ricin jamaican negru
Review: Sunny ulei de ricin Insula jamaican Negre este o marca de ulei de ricin, care are de a fi una dintre cele mai bune surse de 100% pur, maro inchis si ulei organic.
Marca susţine pentru a avea cea mai bună calitate proprietati ulei de ricin, deoarece acesta este procesat în mod tradiţional. Comparativ cu alte branduri, fripturi Soare Isle fasole lor mai lungi, care produc conţinut de cenuşă mai mult, care se spune că pentru a creşte potenţa de ulei.
Acest tip de ulei de ricin este cel mai indicat în special pentru îmbunătăţirea stării de par, permiţându-i …
Continuaţi lectură Sunny ulei de ricin Insula jamaican negru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s