Ulei de ricin pentru caderea parului

Deşi ştim în principal, ca unul dintre remediile cele mai renumite lui Edgar Cayce, ulei de ricin are o istorie lunga de utilizare medicale tradiţionale care datează din Egiptul antic.Derivat de ricin, ulei a fost folosit in mod traditional pe plan intern ca un laxativ. Cu toate acestea, acum este utilizat în principal extern, datorită toxicităţii sale potenţial.

Un ulei de ricin pachet este plasat pe piele pentru a creşte circulaţia şi pentru a promova eliminarea şi vindecarea ţesuturilor şi organelor sub piele. Acesta este utilizat pentru a stimula ficat, ameliorarea durerii, creste circulatia limfatica, reduce inflamatia, si de a imbunatati digestia.

Pachete de ulei de ricin sunt un tratament holistic traditional pentru o serie de condiţii, cum ar fi: colecistita (inflamarea vezicii biliare), eliminări sărace, epilepsie, diverse condiţii de ficat, cum ar fi ciroza hepatică şi leneş, sclerodermie, dureri de cap, apendicita, artrita, necoordonare între asimilări şi eliminările, colita, tulburari intestinale, cum sunt stricturile şi impactare de colon, necoordonare între sistemele nervos, nevrite, şi toxicologie.

tratamentul pentru par cu ulei de ricin sunt făcute de înmuiere o bucata de flanel în ulei de ricin şi plasarea acesteia pe piele. Flanel este acoperit cu o folie de plastic, şi apoi o sticla cu apa fierbinte este plasat peste de plastic pentru a incalzi Pack.

Un ulei de ricin pachet pot fi plasate pe regiuni corporale următoarele:

Partea dreapta a abdomenului pentru a stimula ficatul, articulatiile inflamate si umflate, bursita, şi tulpini musculare; abdomenului pentru a calma constipaţie şi alte tulburări digestive, la nivelul abdomenului inferior, în cazuri de nereguli menstruale si uterine si chisturile ovariene.

Măsuri de siguranţă: ulei de ricin, nu ar trebui să fie luate pe plan intern. Acesta nu ar trebui să se aplice la piele rupte, sau utilizat în timpul sarcinii, alaptarii, sau în timpul fluxului menstrual.

Materiale
* Trei straturi de lână sau de flanel de bumbac undyed suficient de mare pentru a acoperi zona afectată
* Ulei de ricin
Wrap * plastic taie 1-2 „mai mare decât de flanel (poate fi tăiat dintr-o pungă de plastic)
* Sticla de apa fierbinte
* Container cu capac
* Haine vechi şi foi. Ulei de ricin va pata de îmbrăcăminte şi lenjerie de pat.

Aşezaţi flanel în recipient. Se înmoaie în ulei de ricin pentru caderea parului, astfel încât este saturat, dar nu se scurge. Puneti pachetul pe partea de corp afectata. Acoperiti cu folie de plastic. Puneţi sticla de apa fierbinte peste Pack. Lasă-l timp de 45-60 de minute. Odihniti-va in timp ce pachetul este în loc. După îndepărtarea ambalajului, curata zona cu o soluţie diluată de apă şi bicarbonat de sodiu. Păstra ambalaj în recipient acoperit în frigider. Fiecare pachet poate fi reutilizat de până la 25-30 de ori.

În general, se recomandă ca un ulei de ricin pachet fi folosit timp de 3 până la 7 zile într-o săptămână pentru a trata o stare de sănătate sau pentru detoxifiere.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s